2014-07-15 09:06:42• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Kár a pénz miatt aggodalmaskodnia

Napi horoszkóp július 15-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ha éjszaka legény volt a talpán, most sem maradhat alul. Ellenkező esetben talán rá kellene jönnie, hogy a hétköznap nem mulatságra való. Ha egész nap kóvályog is és fáj a feje, akkor se legyen mértéktelen a koffeinfogyasztásban!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön az a családban, akire mindig számíthatnak a szerettei. Kitartó, és állhatatos, habár nem jellemzőek önre a mértéktelen érzelmi kitörések. Most eljöhet a pillanat, hogy ezt végre értékelik is. Ma learathatja a babérokat hűségéért.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A szokásosnál ingerlékenyebb lehet a mai napon. A kései hőség, vagy a hó végi hajrá megy rá az idegeire. Szerencséjére a munkatársai ezt extra türelemmel fogadják. Legyen hálás nekik, a nap végén hívja meg őket egy italra.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Szerelmi élete változásban van. Ne ijedjen meg, inkább jó értelemben. Végre sikerült megszabadulnia egy régi fájó sebtől, egy reménytelen kapcsolattól. Ez előfeltétele annak, hogy az újat meglássa. És megszeresse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nem bírja elviselni, ha azok, akik szeretik önt, folyamatosan megjegyzéseket fűznek életviteléhez. Persze többnyire kritikusan. Ha morogva reagál is, akkor is érdemes némely szempontjukat magáévá tennie. Tegyen így: bölcsebb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem ártana, ha kicsit jobban odafigyelne az egészségére. A zaklatottság különösen nem tesz jót önnek. Az is segít, ha valamilyen jó szokásához ragaszkodik: például reggel rendszeresen tornázik, fut, vagy úszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Olyasmit kell hallania ma, ami bizony jobb lett volna, ha elkerüli a füleit. Tanulja meg megvédeni magát: nem vehet a nyakába minden terhet, és felelősséget sem vállalhat mindenért. A gyerekeiért sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Párkapcsolatában viharfelhőssé vált az ég. Ne keseredjen el: minden probléma csak esély a továbblépésre. A harmónia küzdelemben teremtődik meg. Elsősorban önmaga felett kell győzelmet aratnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy banális félreértés okozhat ma zavart érzelmi életében. Mielőtt pityergésre fogná a dolgot, vagy pláne dühkitörésben robbanna ki, keressen vigaszt kedvesénél. Ha ő nem, valamelyik testvére, rokona biztosan segíthet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kár a pénz miatt aggodalmaskodnia. A rágódás önmagában még nem segít, de ha határozott terveket dolgoz ki, és azok érdekében kitartóan tevékenykedik, akkor sikeres lehet. Lásson neki még ma, keressen új lehetőségeket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kellemesen unalmas napra számíthat. Semmi különös történés nem zavarja meg önt a merengésben – még a munkahelyén sem. A főnökét ma nem is látja, vagy csak nem vesz róla tudomást. A munkát úgy végezheti, hogy szinte oda sem figyel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bebizonyosodhat, hogy ön a munka hőse: de mért pont a szabadnapján kell ezt bizonyítania? Legalább nyáron vegye egy kissé lazábbra. Ha észreveszik, hogy ön mindenre hajlandó, a szabadsága alatt sem fogják békében hagyni.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: